Lehden tilaaminen

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Vuosikerta: 42 € kotimaahan
54 € ulkomaille
Irtonumero: 15 €

Kestotilaus on voimassa toistaiseksi ilman uudistamista, kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen tai muuttaa sen määräaikaiseksi.

Tilaa lehti tai yksittäisiä numeroita NMI-verkkokaupasta.

Lehden tilaajille NMI Bulletin on tarjolla myös e-lehtenä

Vuonna 2024 Oppimisen ja oppimisvaikeuksien erityislehti NMI Bulletin ilmestyy sekä painettuna paperisena että maksuttomana e-lehtenä. Jos olet jo lehden tilaaja, ilmoittaudu oheisella lomakkeella, että saat lehden e-artikkelit käyttöösi heti niiden ilmestyttyä. Palvelu on lisämaksuton eli sisältyy lehden hintaan.
Ilmoittaudu e-lehden vastaanottajaksi

Osoitteenmuutos

Osoitteenmuutoksen voit tehdä osoitteeseen tilaukset(at)nmi.fi tai puhelimitse numeroon 050 368 5741.

Tilauksen peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa tilauksesi, ilmoita siitä kustantajalle. Peruutusilmoitus saa olla vapaamuotoinen. Peruutusilmoituksen voit tehdä osoitteeseen tilaukset(at)nmi.fi tai puhelimitse numeroon 050 368 5741.

Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Jos tilaaja irtisanoo maksamattoman tilauksen, veloitetaan häneltä tilauskauden aikana mahdollisesti jo toimitetut lehdet irtonumerohinnoin. Jos laskutusjakso on maksettu ennen peruutusilmoitusta, loppuu tilaus maksetun jakson päättyessä. Jos tilaus halutaan lopettaa heti ja lasku on maksettu, suoritettuja tilausmaksuja ei palauteta toimittamatta jäävistä lehdistä muuten kuin poikkeuksellisen painavasta syystä.